Om oss

Vilka är vi?

Först och främst, vad roligt att du hittat till oss och vår sida. Varmt välkommen till oss. Vi startade MTRecruit för kunna erbjuda stöd och långsiktigt partnerskap inom Rekrytering och HR. Vi blir gärna din långsiktiga partner och trusted advisor när det kommer till allt som rör rekrytering och Talent Acquisition. Kvalitet, personligt engagemang, glädje och mycket hög servicegrad är värden som genomsyrar MTRecruit – hoppas du vill vara med på vår resa!

Martina har över 15 års erfarenhet av rekrytering och har även erfarenhet av att arbeta som Försäljningschef och Rekryteringschef från företag som Wise Professionals och Eniro. Det område Martina specialiserat sig inom är HR-rekryteringar, men hon tycker det är minst lika roligt och spännande att rekrytera inom försäljning eller helt andra yrkesområden. Martina drivs av att med hög kvalitet och tydlig projektledning få arbeta konsultativt och nära kund i rekryteringsuppdraget. Men kanske än mer viktigt arbeta vidare för den fortsatt viktiga frågan om kandidatupplevelse, en fördomsfri och kompetensbaserad rekryteringsprocess, mångfald och den utmanande jakten på rätt talang, till rätt företag, i rätt tid. Att få möjlighet att varje dag arbeta med företags absolut viktigaste innehåll – människorna – ger mycket energi och arbetsglädje. När det är läge att pausa och tänka på något helt annat, spenderar Martina gärna några timmar på hästryggen ute i skogen, träffar vänner, umgås med familjen eller planerar nästa långresa.  Att arbeta med Martina brukar uttryckas som enkelt, transparent, tydligt och alltid med humor och värme. Det ska vara roligt att samarbeta!

Till vår hjälp på MTRecruit har vi ett nätverk av fler rekryteringskonsulter, men även sakkunniga inom ex Marknad, HR och Finance som finns tillhands för att vid behov säkerställa en viss kandidats kompetens.

Våra medarbetare

Cecilia Leyon Cardell

Cecilia Leyon Cardell

Talent Acquisition & Sälj

+46 (0)79-300 84 84

Linda Schweitz

Linda Schweitz

Rekryteringskonsult/Karriärcoach

+46 (0)73-901 61 70

Martina Träen

Martina Träen

Senior Rekryteringskonsult

+46 (0)72-297 97 60

Patrik Jung

Patrik Jung

Digital Specialist

+46 (0)73-056 87 63

Stefan Kristoffersson

Stefan Kristoffersson

Senior Rekryteringskonsult

+46 (0)76-815 45 40

Sanaz Fritz

Sanaz Fritz

Onboarding & rekryteringskonsult

+46 (0)76-108 72 93