Våra tjänster

Rekrytering

Våra rekryteringskonsulter är specialister på rekrytering och har många års erfarenhet av yrket. Vi arbetar kompetensbaserat och fördomsfritt med högt fokus på kandidatupplevelsen under processens gång. Du kan känna dig helt trygg med att ditt varumärke hanteras med omsorg. Vi är certifierade inom personbedömning och har tillgång till de flesta förekommande testverktyg. Vår process är noga framtagen för att garantera att vi hittar rätt person, till rätt tjänst, i rätt tid. Tydlighet, transparens och täta återkopplingar är en del av våra nyckelfaktorer. Rekrytering är ett hantverk som ofta kräver fingertoppskänsla. Vi sätter stor stolthet i att leverera DLE, Det lilla extra, under processens gång. Både till dig som kund och för din kandidat. Vi följer alltid upp när din nya kollega börjat arbeta, och finns kvar med stöd och rådgivning vid behov. Hör av dig så berättar vi mer!

Search

Jakten på talanger kan idag vara utmanande. Det är kandidaternas marknad, vissa kompetenser är komplexa och personerna är eftertraktade och blir ofta tillfrågade. Vi hjälper dig att kartlägga marknaden efter just din önskade kompetens och ser till att komma igenom bruset för att nå din kandidat. Vi är experter på att i nästa steg attrahera och kvalitativt utvärdera kandidaten du söker. Vi ser alltid till att ditt företags varumärke hanteras med omsorg under processens gång då rekrytering i allra högsta grad är marknadsföring. Detta vet och respekterar vi. Vi inkluderar alltid search som metod i vår rekryteringsprocess, men kan också erbjuda det som enskild tjänst.

Executive search

Vi hjälper dig med trygg och strategisk rekrytering genom Executive Search. Vi har ett starkt nätverk och hittar med moderna metoder er nästa ledare eller kvalificerade specialist. Som kund kan du förvänta dig ett mycket högt engagemang och närvaro från vår konsult. Arbetet inleds alltid med gediget arbete kring den profil som eftersöks och med försäkran om full förståelse för ert bolag, bransch och mål med er rekrytering. Vi skräddarsyr processen för er och kan erbjuda både tillsvidare samt Interimstillsättningar.

Headhunting

Det finns många tolkningar kring vad headhunting innebär. När vi talar om headhunting på MTRecruit menar vi att vi kontaktar och attraherar en specifik person på ett specifikt företag som kanske besitter just den kompetens ni eftersöker. Dessa uppdrag annonseras sällan ut, utan sköts ”under radarn”. Våra headhunters har lång erfarenhet av detta arbete, och vi prioriterar högsta omsorg och integritet under uppdraget. Headhunting är en mycket träffsäker metod att nå din nästa stjärna.

Second opinion

Våga utmana din magkänsla – den kan vara en lurig fallgrop när det kommer till rekrytering. Kanske står det mellan att nyanställa eller befordra en nuvarande kollega? Vem passar egentligen bäst för tjänsten? Kanske vill du sköta den största delen av rekryteringen på egen hand och få komplettera med en opartisk bedömning mot slutet? Vi hjälper dig! Second Opinion är en uppskattad tjänst som faktiskt kan vara helt avgörande för slutresultatet. Vi är certifierade inom personbedömning och har tillgång till flertalet testverktyg som del av denna tjänst. Hör av dig så berättar vi mer!

Next Step

FÖR DIG SOM PRIVATPERSON
Detta paket riktar sig till dig som står inför att ta ditt nästa steg i yrkeslivet och önskar stöd och rådgivning på vägen dit!
Vi inleder med ett uppstartsamtal där du beskriver vem du är, din situation, nuläge och önskat läge.
Vi lägger en gemensam plan och börjar därefter jobba tillsammans för att nå dit. Vi följer en process men kan också skräddarsy vid behov. Detta ingår!

 1. Uppstartsamtal
 2. Personlighetstest och test kring Motivation och drivkrafter
 3. Djupgående samtal (ca 2h) och karriärrådgivning baserat på ovan två punkter.
 4. LinkedIn – översyn, tips och råd för detta verktyg. Hur blir du attraktiv? Vi har svaren!
 5. CV-granskning – översyn, tips och råd
 6. Att nätverka – översyn, tips och råd
 7. Uppföljningssamtal efter ca 3 veckor

Till detta kan du komplettera med tjänster kring anställningsintervju och rekryteringsprocesser. Det går naturligtvis att koppla på fler coachningssessioner.

FÖR DIG SOM ARBETSGIVARE
Ibland behöver man skiljas åt arbetsgivare och arbetstagare. Gör steget lättare för din anställde genom att erbjuda ett paket med rådgivning, stöd och handgripliga tips för komma vidare till nästa steg. En bra offboarding bidrar starkt till ert arbetsgivarvarumärke och den anställde lämnar ert företag med en positiv bild av företaget. I paketet ingår följande för kandidaten.

 1. Uppstartsamtal. Nuläge och historik samt önskat läge
 2. Personlighetstest och test kring Motivation och drivkrafter
 3. Djupgående samtal (ca 2 h) med återkoppling, karriärrådgivning och stöd baserat på ovan punkter. Vägar för att söka och nå nästa utmaning.
 4. LinkedIn – översyn, tips och råd för detta verktyg.
 5. CV-granskning – översyn, tips och råd
 6. 2 x fysiska (eller digitala) Coachningssamtal i syfte att nå nästa steg.
 7. Uppföljning och utvärdering med kandidat