Next Step - MTRecruit
, Tjänster

Next Step

Är du ofrivilligt mellan arbeten? Kanske är du liksom många andra påverkad av den ekonomiska bieffekten av Covid-19. Kanske är det längesedan du faktiskt sökte ett jobb eller befann dig tillgänglig på marknaden. Det blir en djungel av råd från arbetsförmedlingen, rekryterare, vänner, LinkedIn – och det kan kännas både spännande och roligt, men ibland ensamt och vilset även för den mest erfarne.
Vi på MTRecruit AB arbetar med Rekrytering och Search som huvudfokus – men vill nu gärna hjälpa dig som känner igen dig i det vi beskrivit ovan. Är det en sådan enkel sak som att du skulle vilja att någon rekryterare kikar på ditt CV och ger lite förbättringstips – skicka då ditt CV till någon av oss så hjälper vi dig med det. Men känner du att du skulle vilja ha ett mer fördjupat stöd? Kanske hjälp med både CV och hur man gör på LinkedIn för att bli hittad, men även träffa en coach med stort engagemang för dig som hjälper dig med samtal och stöd på vägen? Då ska du kika på vår nya tjänst “Next Step”. Vi finns här för dig och hjälper dig gärna!

Till vår (och din!) hjälp har vi från idag tillskott av Linda Schweitz fd Streling . Linda är en erfaren ledare och coach, speciellt inom HR och försäljning och finns nu tillgänglig som Karriärcoach hos oss på @mtrecruit.

Post Your Thoughts